Om Albert

Det hele startet da barndomsvennene Arta Mandegari og Salman Eskandari studerte sammen på universitetet. De meldte seg frivillig på kvelder og i helger for å tilby gratis mattehjelp til barn. Etter endt utdanning valgte de å gå forskjellige karriereveier innen ledelse og finans.

I 2015 bestemte de seg for å starte opp igjen der de slapp på Chalmers. De sa opp jobbene sine og satte alt på spill for å skape det som etter hvert skulle bli Albert.

Albert startet altså med et klart mål - å gjøre kunnskap tilgjengelig gjennom teknologi. Det er til og med det som driver oss frem den dag i dag. For tiden har over 200.000 familier valgt Albert som digital mattelærer. Det gjør oss stolte at så mange har så stor tillit til oss.

Våre verdier

Vi ønsker å virkelig gjøre en forskjell

Vi benytter enhver anledning til å gjøre en forskjell. Vår hensikt er å gjøre skolen morsommere, enklere og lettere tilgjengelig. Ingen barn skal måtte føle seg dårlig på grunn av skolearbeid

Vi utfordrer gamle tankesett

Vi griper enhver mulighet til å videreutvikle vår tjeneste. Gjennom Albert får barn og unge et alternativ tilpasset deres egne forutsetninger. Barn er forskjellige og lærer i sitt eget tempo på ulike måter.

Vi streber etter kontinuerlig forbedring

Vi er en ung virksomhet som ønsker å jobbe og levere på en måte som inspirerer. Alt for at barna skal få en så god opplevelse av Albert som mulig.

Vår styrke ligger i våre forskjeller

Vi har sterk tro på mangfold samt at hvert enkelt individ skal kunne være seg selv fullt ut. Hos oss er du velkommen akkurat som du er.

Team Albert

Teamet vårt består av kreative og innovative individer fra mange deler av verden. Vi er en glad og herlig gjeng som alle brenner for én ting - å gi barn en sjanse til en god utdanning som passer deres behov.

Salman

Co-founder

Arta

Co-founder

Nicolas

Head of marketing

Sebastian

Head of product

Martin

Head of finance

Ehsan

Chief of technology

Weiwei

Designer

Ismar

Tech lead

Ida

Customer service

Felicia

Marketing coordinator

Andres

Performance marketer

Olha

Influencer Marketing

Lucie

Team coordinator

Albert

Developer

Ólöf

Team coordinator

Pontus

Developer

Angelica

Designer

Krzysztof

Quality Assurance

Jovana

Data analyst

Richard

Designer

Klara

User research

Emma

Copywriter

Jiawen

Designer

Victoriia

Developer

Valentin

Developer

Bobi

Quality Assurance

Maria

Content manager - Math

Jennifer

UX designer

Przemek

Expansion lead

Charlie

Developer

Oleksandr

Developer

Vitalii

Team coordinator

Ludwig

Developer

Josip

Developer

Alejandro

Developer

Oleksander

Developer

José

Designer